Präst klar – Check!

  • februari 12, 2010 at 19:58

Inte för att någon sten föll från hjärtat, så skulle jag inte vilja beskriva det. Däremot är det fördelaktigt med någon som viger en, inte minst med tanke på det här med den gemensamma ekonomin. Just nu har vi flera banker men när man gifter sig får man, som bekant, med automatik samma bank. Sandra är PK-Banken trogen och jag förbereders således åter en tid med bankbok.

Men det var så detta med prästen, där någonstans diskussionen startade. Jag träffade idag en präst i min egen ålder, eller möjligen i Sandras. ålder alltså. Han var inte käck men på något sätt solid och trots att det var begravning så lyste han upp denna tillställning. Jag frågade så efteråt om han kunde hänga in på ett bröllop 22/5 i Månstad Kyrka. Han skulle kolla, vilket han gjorde. Skickade senare ett SMS: Jag kan,  efterföljt av en smiley. Smileyn har alltså nått Guds Hus. Jag svarade honom att vi också kan, efterföljt av en kille som räcker ut tungan (special-smiley). Jag bad honom också SMS:a sin mail, jag har inte hört något mer.

Så. Förhoppningen är nu att vi snart skall träffas, vi i trion. Jag, Sandra och Mackan, prästen. Får vi se hur han planerar att lägga upp det. Oavsett, präst är nu klar. Skall vi bara boka kyrkan.

Leave a Reply

Add Your Comment