Bröllopsresa

  • februari 13, 2010 at 18:00

Tittar  man tillbaka på våra resor så har de på något sätt tangerat vårt absolut största gemensamma intresse. Fotboll.  För två år sedan var vi och ”alpvandrade” i Österrike och det råkade sammanfalla med EM. Under hösten tog vi en weekend til Macnhester, sådär för att dra i de historiska trådarna kring manchester-byxorna. Och så hann vi med Old Trafford. Under hösten åkte vi också till Sunderland, fint där i dessa gruvtrakter i norra England och äkta på något sätt med denna höga arbetslöshet. Och så Stadium of Light. Som en vessla, Marcus Bent.

Och nu i sommar så vill Sandra åka till Sydafrika för att ”besöka savannen”. Inte för att det inte har funnits andra alternativ men gemensamt har vi kommit fram till att det är för mycket sol i Karibien, det är för farligt att köra bil genom USA och i östra Malaysia kan man inte garanteras alkohol. Så. Av någon outgrundlig orsak så verkar det kunna bli Fotbolls-VM i sommar, igen. Tänk vad Sandra skall bli förvånad då ytterligare en resa råkar sammanfalla med vårt gemensamma intresse.  Nu hoppas vi bara på Pato och Ronaldinho.

Men man får inte stirra sig blind. Det kan också bli Japan. Augusti. Sensommaren är fin där i Kobe. Samtidigt som Milans upptaktsläger.

Leave a Reply

Add Your Comment