Gårdagens Planeringsdag

  • februari 28, 2010 at 19:04

Igår, lördag 27/2, var det heldag vad gäller planering. Dagen började med att vi tittade på ringar.  Eftersom vi har hoppat över det här med förlovning så är det ett antal ringar som skall köpas. Vi är således en dagsomsättning för en guldsmed, en vetskap som med all tydlighet endast styrktes med antal besök. Det hela slutade med att vi med gott samvete köpte skor och kläder till oss själva för några futtiga tusenlappar. Kändes oerhört billigt allting, självklart med ett relativt förhållningssätt till kostnader för ringar.

Sedan kom Jörgen och Martin och vi provade kläder. Det kommer att bli bra det här. Utan att gå händelserna i förväg. Vi hade tagit med oss några öl, ifall att han med kläderna ville ha något på arbetstid, vilket han inte ville. Vi gick in och avlastade. Eftersom Mart är nere och tangerar storlek 44/46 så fick killen arbeta. Killen med butiken berättade också att det är 3 månaders leveranstider på kostymerna men unisont menade vi att han i detta läget definitivt kan chansa. Beställer han som igår så kommer de till 27/5 och det är riktigt nära.

Kvällen avslutades med planeringsmiddag. Jörg, Mart, Cissi och Mr. PAF med familj. Många chefer vid bordet och det var med viss nervositet som sällskapet träffades för första gången. Martin var väl den som hade svårast med det mesta och åkte också hem först. Buss till Länghem. Han har inte heller hört av sig idag och det får man väl se som en markering.

När vi summerade dagen så kan vi med viss tillförsikt se fram emot bröllopet.

Leave a Reply

Add Your Comment