Trollhättan

  • april 21, 2010 at 11:50

Idag är jag så i Trollhättan, så här exakt en månad före det att vi ses vid Almenäs, dagen före bröllopet. Någonstans hoppas jag att det är varmare då än vad det är nu, allt då det idag är svinkallt.

I övrigt så kan sägas att Trollhättan verkar komma på fötter igen och man skall inte tro att staden endast är SAAB. Nej, det finns dem som arbetar åt underleverantörer till SAAB. Vissa arbetar med att laga mat åt dem som arbetar på SAAB och några andra sköter ekonomin åt dem som arbetar på SAAB.  Skillnaden mot Detroit är att det inte finns några idrottsframgångar här samt att man i Trollhättan endast behöver skjutvapen på skjutbanan.

På lunchen gick jag tidigare förbi det fantastiska konceptet ”Hemmakväll”, som tydligen finns även här. Där hyr du DVD-filmer och köper snask. Det måste vara en tynande rörelse.  Jag har hela tiden hävdat att man borde starta motsatskonceptet ”Bortamatch”. Undersökningar oberoende av varandra visar att de urbana singlarna ökar i rask takt, 58% ensamhushåll i Stockholm exempelvis. Tänk då ett koncept där man helt enkelt rullar in för en planerad men hyggligt förutsättningslös bortamatch, genialt, inte sant? Du tjackar en rulle, hänger på någon annan hem och går tillbaka med filmen dagen efter.  Matchmaking. Högst sannolikt att ni har liknande värdegrund om ni exempelvis står och hänger vid hyllan för Actionkomedier. Vi snackar sköna synergier.  Kom ihåg var ni hörde detta först. ”Bortamatch”.

Kan man sedan byta AD så behöver besökaren i framtiden inte tro att han/hon besöker Samhall.

Leave a Reply

Add Your Comment