Fulare som barn även om Sandra tog sig som fjortonåring

  • april 27, 2010 at 21:06

Det är ett kreativt kaos här hemma. Vi intensifierar fasen vad gäller häftesproblematiken: ”Vem är vad, varför och hur”. Allt för att ni skall veta konskevenserna med att gå hem med fel person.

Jag har också konstaterat att det här med bilder på när vi var barn synes fullständigt meningslösa. Sandra var tjock och tandlös och jag själv äterpå samtliga bilder. Vill ni titta i familjealbum så hänvisar jag till Farmor: 033-106799. Avsätt en helg och ha med er myggmedel, de bilder jag inte äter på, där står jag och kliar mig utmed dalälven. Det är smittande. Kliandet.

Så. Genom detta har vi rationaliserat bort barnbilderna.  Nedan är några av bilderna vi valde att plocka bort, allt för att ni skall förstå.

Det är Mattias och hans bror, eller om det är tvärtom.

Sandra som femåring när hon inte får åka till Kos med sina kompisar.

Mattias som 7-åring när han en lördag som många andra har tagit tåget till Göteborg för att planlöst springa omkring ute på Arendals Industriområde.

Sandra som två-åring hos dagamamman med sin bästis, Häänke.  De skall snart äta och blodsockerdippen skall snart åtgärdas. Mumma!! Det som sitter längst ner på Sandras kropp, som man kan skönja, är fötter.

Sandra som 14-åring. Skall snart till stallet. Har precis ätit Biff Rydberg eller om det var Korv Stroganoff. Nej. Jo, tror bestämt att det inte var någon av dessa rätter. Eller hur det nu var.

Mattias & Jörgen som skall på maskerad i årskurs fyra.  Kerstn, Jörgens mamma, har lagt ned ett hästjobb på maskeringen. Temat för kvällen är: ”Mat från Asien”

Leave a Reply

Add Your Comment