Amarula

  • maj 17, 2010 at 19:16

Släkt & Vänner,
 
Det är nära nu, bestämt.
 
Nu sitter ni därute i era stugor och filar på era tal, ni undrar om det är tillräckligt bra, om det är roligt, om det är för elakt osv. Vi säger: Lugn, lugn. Vi skall ta hand om er, det är därför vi syns i dagarna två. Ingen skall behöva känna sig nervös, otillräcklig eller obeständig. Inte ens obesjälad. I detta nu, så som det ser ut, verkar det finnas plats för samtliga, även om en del sitter oerhört eländigt till. Exempelvis Magnus Viktorsson. Vi satsar också på Amarula som bordsvatten. Bara en sådan sak.
 
Vad gäller så, undrar ni? Eller- Alltså; vi tror att ni undrar. Jo. Ni, 98 personer, som är anmälda till fredagens middag anländer med fördel till Almenäs klockan 19.00. Där kommer det att bli någon aktivitet såsom undervattensrugby, orientering eller omvärldsanalys. Av vidkommen orsak skall ni således inte ha på era randsydda dojor eller för den delen er finaste gå-bort-kimono. Sedan blir det mat, lite underhållning och alkohol. Hemgång är ni fria att själva bestämma över. För er 133 som kommer på lördagen, finner ni information än lite längre ned.
 
Så. Fredag:
När: 19.00
Var: Almenäs http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=almen%e4s&var=bor%e5s&Vkiid=qwbYRTjya1qL64UxK9xM2Q%253d%253d&Vkid=1363780&isAlternateNumberResult=False
Hur: Vi bjuder på Mat/Kaffe och välkomstdrink. I övrigt står ni för alkohol under kvällen. Väl tilltagen bar finnes. Exempelvis: Amarula.
Klädsel: Casual – Gärna någon tjockare tröja och inte era finaste gå-bort-skor. Typ om ni har nya Calvin Klein. Exempelvis seglarskor.
 
Så. Lördag:
När: 15.00 Månstad Kyrka. För er som är anmälda till buss så avgår den från Grand Hotell i Borås klockan 13.45. Bussen kommer att stå vid bussparkeringen på Hotellets sida.
Hur: Bra fart. Inga konstigheter.
Klädsel: Ta på dig vad du vill, vi övriga bär: Kavaj.
Övrigt: Står att finna på hemsidan: www-sandra-mattias.se (inloggning:maldini). Där kan ni exempelvis läsa det här om vad vi önskar oss, om ni nu överväger att ta med er något.
 
I övrigt. Tro det eller ej, det skall nu bli riktigt roligt att träffa er. Kanske ta en Amarula eller två.  http://sv.wikipedia.org/wiki/Amarula


 
Sandra & Mattias

Leave a Reply

Add Your Comment